Followers

Thursday, December 23, 2010

~ ALLAH selamat kan kamu ~

ALLAH selamat kan kamu...
ALLAH selamat kan kamu...
ALLAH selamat kan MAHIRAH ZAKARIA...
ALLAH selamat kan KAMU...
(tuk kesan yg lebih menarik, sile nyanyi mcm dlm filem P.Ramlee tu yer..) hehehe....

tiap2 tahun family aku akan beli kek tu besday sape2 dlm famili aku...
  • ayah 3 sept
  • ibu 5 oct
  • abg 11 mei
  • kakak 11 dec
  • aku 25 oct
  • adek 22 july
TAHUN 2008

kek disponsor oleh staf
DE PALMA HOTEL, KUALA SELANGOR
besday gurl's n boy...
(pjg nyer rmbut aku??? )

tyme sambut besday ni lah 1st tyme aku rase kene baling telor...sedih..tapi sronok..
hahaha....balik umah, abih kete bau telur..mane tak nyer...besday gurl's nek kete yg same..memg berganding tenaga lah bau telur tu..hahaha....


diri dari kiri:- nas, muru, AKU, mizi, wan, amin
duduk dari kiri:- eja n kakak azura
ni lah FnB team yg plan wat celebrate besday ktowg tu...
TQ SO MUCH !!!!

TAHUN 2009

kek 2009.....
sume ni kenangan...tak nk cite lebey2..hehehe....


 TAHUN 2010

1st tyme celebrate ngn KAMU n kawan2 KAMU...mmg fun abis...tak dpt nk luah ngn kate2...bab kene baling tepung...huhuhu...tak sgka tepung yg aku beli, akan di baling kat aku...TEPUNG MAKAN TUAN...haha...wujud ker pepatah cam tu....

cup cakes....TQ to FAFA n AIN...
with FAFA n AIN...
tq bab sponsor cup cakes aku n izaini..hehehe
SOK SEK SOK SEK BESDAY 2010
  • ptut lah B beriya nk jumpe aku ahad tu..owh..ni plak kowg yer..huhuhu..pape pon..BEST!!! walaupon...hahaha..(bia aku n KAMU je tau)
  • aku n B lepak lame kat ampang point, bab besday boy telah melarikn diri ke shah alam..dgn alasan nk stdy...huhuhu...jenuh ktowg plan nk ke sane plak....
  • dah siap2 nk g s.alam...baru igt nk bwk gurl izaini...Azie...pastu amek lah die..mase tu, br aku tau bile fafa marah cm ner..nk kuwa lah urat2 sume..hahaha..besa lah..public transport..lembab cam ciput cedut..hahaha..
  • then, dah smp s.alam...singgh plaza alm sntral plak..aku n azie beli tepung...ulang yer...AKU n azie...huhu
  • so ktwog pon g lah ke tmp yg ditetap kan...kedai minum dkt ngn tasik shah alam..ape tah name nyer..lupe dah..
  • TAAADDAAA....dowg bukak kotak kek...TERKEJUT aku bab tgk ade name aku tas cupcakes tu...hehehe..(terkejut tau !!)
  • TQ SGT2 kat dowg....dowg yg dimaksudkan ialah.....
kayu, ain, boy, ameer, B, aku n fafa..
KOWG mmg FUN !!!!!

yg diraikan...hehehe..
IERA n IZAINI...
(tyme ni aku TERpegang tgn die kay) :p
tu lah ant besday yg jd kenangan dlm hidup aku..hehehe...sronok..
kdg2 bukn besday aku pon, aku kene simbah air anggur gak...tak caya??? 

perhati kan seluar aku....dah lah kaler...ermmm..
tak tau nk ckp dah..hehehe....

p/s:- TQ tuk sume yg terlibat..
ADA UBI ADA BATAS...hehehe.....:-)

2 comments:

  1. ADA UBI ADA BATAS...hehehe.....:-) like2

    ReplyDelete
  2. hehehe......next year iera balas kat dowg plak...

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.