Followers

Wednesday, December 15, 2010

~ apakah ini ??? ~

apakah ini????

sebenrnya...aku pon tak tau bende ape yg wujud kat leher aku nie...yang aku tau.....

  • aku perasan bende ni lepas setahun bende ni de kat leher aku...tu pon pas tgk video besday aku setahun yg lalu..
  • ibu perasan sebab benjolan makin ketara bile aku batuk..nk ter'sembol" kate ibu..huhuhu..
  • g jumpe doc tuk kali pertama....doc kate' tak der pape...cuaca panas n tekak kamu sakit...byk kn minum air suam"
  • aku tak puas ati..g jumpe doc ag...doc kate ' saya pon tak pasti penyakit awak nie..saya akan pindh kn awk ke HOSPITAL KLANG tuk rwtan lanjut'
SEJAK ITU................

  • aku ulang alik ke hospital..ikot appoinment yg dah ditetapkan..
  • paling sedih...bile leher aku kene cucuk bab nk amek darah n lendir kat benjolan nie...bukan cucuk jer...doc siap gerudi ag tau..tak tau lah ape yg die nk kaji...sakit jgn cakp lah...kuwa bilik doc, aku tros nangis...tak de cover2 dah...huhuhu..
  • 3 kali aku kene FNAC...tak tau ape mksud sebenr...yg pasti tyme tu aku jd mcm ayam..doc cucuk leher aku tanpa bius..bius cinta pon tak der..sakit wei !!!!!!
xleh tunjuk muka..tgh sedih...
  • lps kene cucuk, jgn kate nk toleh kiri kanan...nak cakp n buka mulut pon payah..nk baring pon sakit..nk makan ag lah..pose aku ari tu..pose tak berniat..huhuhu...
  • n aku igt cukup lah sekali aku kene cucuk..malang nyer...aku kene ag bab doc tak dpt kesn ag sakit aku..sampai lah SEKARANG.....
  • n aku akan kembali dgn aktiviti ulang alik aku ke hospital bulan Feb 2011 nt...hope tak der pape lah benjol kat leher aku nie..

aku harap benjolan ni tak memudaratkan kesihatan aku...

2 comments:

Komen anda dihargai.