Followers

Tuesday, December 14, 2010

~ DIRI KU ~


skg da kul 4 pg....aku tak tau ape aku nk wat..so aku decide wat lah blog nie..bukn ape..saje jer..nk buang mase aku yg berlebih2 nie..huhuhu...tuk permulaan nye...aku tak tau nk story ape kat blog nie..bab aku byk sgt bende nk story..tak pe lah...for introduction..aku akan perkenalkan diri aku dulu kay....


ni lah aku...name penuh aku...MAHIRAH ZAKARIA...aku anak ke 3 dr 4 org adek beradik...aku ade sorg abg..sorg kakak n sorg adek laki..kire nyer aku ni adek pompuan lah...huhu...nak kate manje lu tak lah..bese2 jer...mungkin jarak aku ngn adek aku agak jauh membuatkn aku nmpk manje kot...pdhal tak de lah manje mane pon..huhuhu
skg nie aku stdy ag kat UiTM Shah Alam...Bachelor of Mass Communication majoring in Journalism...aku suke sgt ngn kos nie...sesuai lah tuk insan2 yg suke ckp mcm aku nie..huhuhu...
b4 nie aku wat Diploma Pengurusan Pelancongan kat Politeknik Sabak Bernam...byk beza nyer stdy kat u n kat poli nie..nk tau ape beza nyer??? tgguuuuuu....huhuhu...

ALHAMDULILLAH...ni lah imej t'baru aku...aku dah pon bertudg...genap usia aku 23thun aku pon amek kptsn nk bertudg...dah smp seru kot..hehehe...skg nie aku selesa ngn imej baru aku nie..n aku tak penah kesal ngn keputusan yg aku dah wat nie...bia lah owg sekeliling nk kate ape pd aku..aku tak kish..cume yg pasti..aku ade family, kwn2 n insan tersyg yg mmeberi sokongn penuh pd aku tyme aku decide nk pakai tudung...TERIMA KASIH KEPADA ANDA...





ni lah insan2 kesygn aku yg byk bgi dorongan kat aku tuk pakai tudung...terima kasih byk2...jasa kalian akan ku kenang smp bile2...hehehe...ayat nk dramatik jer...huhu



1 comment:

  1. Since 2010..perghh..ha ah la..ooo die dulu tak pakai tudung skung pakai tudung..ok ok...cantik cantik

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.