Followers

Monday, December 27, 2010

~ emok yg GEMOK ~

HIJJAZ WAFI n NURAISYAH MIRZA

ni lah name dua kanak2 yg aku syg...EMOK syg mereka...dowg nie anak kepada kazen aku...ikot dr cite sejarah ibu n ayah aku..kazen aku yg bernama NATRAH nie...rapat sgt ngn ayah aku...no wonder lah smp skg kami rapat...skg die dah de 2 anak...sowg laki n sowg pompuan....

anak2 die pggl aku EMOK...sebab?? aku pon tak tau..mgkin sebab ant aku n adek beradek yg len, aku pling gemok kot..so smp skg lah aku dipggl emok...tp tak lah sume owg pggl aku emok..owg yg rapat2 ngn aku jer..hehehe....hijjaz n aisyah pon pggl aku emok...nmpk manje tak?? hahaha....

lau dowg dtg umah aku, aku mmg lah hepi2 sgt...yelah..kat umah aku ni tak de budk kecik..bile dowg dtg...riuh 1 rumah..sib bek ber2 jer..lau lebih?? mau roboh umah atok (pgglan mereka kat ayah aku)..dowg pggl ibu aku nenda@ninda..huhuhu...

aku mmg suke tgkap pic dowg..or rekod video ape yg dowg wat..mcm2...video yg paling aku suke?? mesti lah tyme hijjaz lompat kat katil aku smp patah..hahaha..kelako...

so, nak share pic's n video mereka ngn kowg....

video

hahaha.....lau tgk vid ni ulang2 pon mesti gelak..kelako lah hijjaz nie....dah lah wat katil patah..siap cover line ag...tu yg tak tahan tu...LURVE...

tros kn ngan pic2 MEREKA....

emok n hijjaz

paksu n aisyah

penuh mukanyer..hehehe

kenangan waktu keje dulu...

hepi besday adek....

adek beradek...

kek aisyah..
dimane ade atok n nenda..disitu ade die..

yeah!!!!

nyenyak nyer...


n dowg juga rapat ngn bf aku...leh msuk dlm sejrh lah..bab b4 ni, ngn bf2 aku yg lepas, lau dgr bunyi kete pon dah jerit..ngn yg skg nie, siap leh duk atas riba ag..hehehe...lihat lah kemesraan mereka...

paksu n aisyah

dowg buli adek !!!!

duk atas riba ag tau...hehehe...syg kat mereka sgt2...

video


tgk lah video nie..aisyah manje ngn KAMU..hehehe..i like !!!!

0 comments:

Post a Comment

Komen anda dihargai.