Followers

Wednesday, December 29, 2010

~ gen kuning meragam ~

nk dipendekkn cite..ptg tu aku, ibu n ayah nk g atm bank islam..nk setel kn yuran aku..ntah nape ari tu aku gatal tak nk bwk hp..hehehe...yelah, bf bz keje disiang ari...so tak de sape nk kol n msg..so aku mls lah nk bwk...bile dah jadi bende ni, nyesal lah plak tak bwk hp..

tyme nk lik..ayah stat2 kete..aduhhh!!!! kete tah leh stat plak..lame lah nk tggu mekanik nyer..dari muke aku comey.teros comot lah jadi nyer..hehehe...



ni lah muka aku tyme nk tggu abg pomen tu..
tyme ni ok ag lah..
pas2....punya lah comot..hehehe..


mujur abg2 pomen sume muda2..hahaha...sejuk amte aku memandang...tp kepenatan aku tak dpt dibendung..smp ibu kate" senyum lah skit ngah,,burok beno rupe ngah masam"..then aku senyum lah skit..nk sedap kn ati.....


agak2 kete dah leh stat, ayah pon ajak g SATAY HUT..ala, satay yg beso2 tu..makin 5 cucuk sowg pon dah kenyang( bg aku la)..xtau lah lau ade yg larat mkn byk2..hehehe..


dah dapat satay..kepala terbyg kn umah jer..nk bedal satay..huhuhu..tp..GEN KUNING wat prangai balik..so aku ibu n ayah lik umah ngn abg pomen.hehehe..i like...


abg pomen bwk laju...sgt2...die tak tau ke aku belom kawin??? hehehe....


smp je umah..dah setel2 kan keje umah.ape lagi...SERANGGGG!!!!!
 amek kau...montel2 satay nyer..syg nk mkn...sebab comey sgt..hahaha...






ni lah satay2 nyer...kecik beso tak?? hehehe...puas makn wei..
sila lah ke SATAY HUT, TG KARANG SDE...
siap promote ag tau..huhuhu.

p/s:- lau waitress/ waiter dtg amek order, oder lah teros bape byk kowg nk..bab order tuk kali ke 2 mmg payah nk di layan (ramai sgt wei)..tak meng tgn dowg nk layan...
pastu...satay ayam je di jual..daging tak dak..mungkin nk mask lame kot..hehe..mandai je aku wat andaian sendiri..
maskn ala carte lain pon ader...
waktu operasi :- 4.30ptg- 2pg

1 comment:

  1. Muke Comot tettap ayu lepas makan satay hik hik hik

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.