Followers

Friday, December 17, 2010

~ GOBOK baru, lesen, pengat PISANG ~

bru pas on call ngn KAMU...hahaha...windu KAMU...tp tuk entri mlm nie..(smbil mate kerling ke arah jam)..mlm mende..dah pagi wei..ok2..tuk post pagi nie...aku nk cite..pada suatu ari, ujan lebat giler wei..aku bangun tydo pukul 13..hahaha...pukul 13 n lebih2 ckit...


pas dah wat pape yg patut, aku dah set kn minda aku tuk kemas bilik..ini adalah KERANA...almari baju tuk bilik aku dah smp mlm td..so kene lah punggah segala-gala nyer..ermm...yg memening kn kepala ibu aku..bukn pala aku kay, bile aku kene habuk..bab kompom aku bersin tanpa henti..


tapi bersin2 pon, kerja tetap jln tau...dgn jaya nyer..smp ke mlm lah aku kemas umah..eh silap...kemas bilik..lalala....



sebelom 

selepas



sedg aku sibuk mengemas, br trigt..kakak driving school kol pg tdi..die suh dtg sane tgk jadual bile ler blaja driving..huhuhu..tak caya, tak nk caya, percaya lah..tak sangka aku nk kene bwk kete dah...cm ner lah hala tuju aku pas reti bwk kete nt..hehehe....aku pon dgn pantas booking adek aku awal2, suh die bwk aku g sane...




siap ala2 kadar jer..huhuhu


cuak lah plak nk belajo kete nie...yelah..b4 ni aku x terpk lgsg psl nk amek lesen..bab aku dikelilingi oleh owg yg ade lesen...huhuhu...meggeletor jgk lah wei nk bwk...tapi excited tetap ade..hope lesen yg bakal aku dpt nt aku menyenangkn diri aku, family n juga owg2 yg aku syg..t'msuk lah ehem..ehem..aku..huhuhu...tp KAMU jgn mimpi nk tydo lau sy drive yer...huhu...

smp je umah...aku tros terkam tv..nk tgk cite PUTERA KATAK..katak die comey sgt..aku suke..lau ade katak mcm tu pon aku nk bela sekor..eh bukn...byk2 ekor..comey sgt..

g jengah kat dapur...yeahhhh!!!!  ibu wat pengat pisang..ibu kate' tercapai gak impian ngah nk mkn pengat pisang'...huhuhu...tq ibu..LURVE u so much....






ermm...nyum..nyum..sedap sgt pengat pisang yg ibu buat..hehehe...mkn ngn roti plak..mmg kombinasi yg ideal...sok nk suh ibu mask len plak..lalalalalal...jgn jeles...
aku dah tolong mkn kn tuk kowg..huhuhu





0 comments:

Post a Comment

Komen anda dihargai.