Followers

Thursday, December 23, 2010

~ nak tulis byk2...tak kire!!! ~

hye !!! dah lame tak post pape kat blog nie...SEBAB??? berukband tak byar..hahaha..ni bru pas byr..oleh itu, saya dng bgga nyer ingin mengumumkan mlm/pg ini merupakan sesi menulis blog..hahaha..nk tulis puas2...tak kire..nk tulis gak...


ok2..ermm..byk nyer bnd nk share..tak tau nk setat mane 1...setelah di congak...huhu..aku nk share bende yg timbul sebab ade nyer gobok baru aku tu..hehehe...NAK TAU??? kwn aku kate bilik aku mcm bilik pengantin..huhuhu..tq kat ibu n ayah bab tempah gobok tu n tq tuk kakak aku gak bab sponsor gobok tu..lau bukn sebb wit long, mesti gobok baru tak wujud dlm bilik aku..huhuhu..


ape yg aku nk share?? tgh2 kems bilik...aku ternmpk buku log nie..yg besar n pjg tu...aku pob belek2 lah..hahahaha...tak sgka dolu2 aku der mse yg begitu BANYAK tuk wat keje mcm nie..nak tau aper??? tgk bwh...huhuhu....


















hahahaha...tu lah hobi aku dulu yer...aku pon br igt..tak sgka aku ade byk mase terluang dulu..mesti wit aku abih beli gam...yelah, nk tampal2...nk gunting2 ag..ermmm..


yg pelik nyer, rajin plak aku selak majalah tuk cari pic2 CT nie..hahaha..ni lah name nyer MINAT...pdhal family aku sume tak minat siti nie..aku sowg jer...


tp bile lik kg, aku kongsi minat yg same ngn opah aku..n jgn tny nape lau cd ct aku sume ade kat die..bile nk mtk balik, die kate ' ni opah nyer lah..iera bile lah lain'...baik lah opah..cucu mu ini faham akan minat mu itu..:-)

1 comment:

Komen anda dihargai.