Followers

Thursday, December 16, 2010

~ PLAYEZ GIRLS ~


PLAYEZ GIRLS...
.
woo..woo...woo...don't get me wrong kay..' saya bukn seorang playez'..hehehe...ni adalah pernyataan...benar...ape yg nk aku kongsi kn ialah...aku suka sgt brg2 PLAYEZ nie..tak kisah lah..baju, kasut, selipar, baju, dompet..n pape juga yg dijual dlm kedai ni aku suka..huhuhu...

n bile dah terlalu minat...aku sanggup beli brg2 PLAYEZ nie...lau boleh sebulan sekali aku mesti nk shopping brg2 playez..TAPI tu dulu...skg tak lagi sebab...........ermmm..tak payah lah sebb tu..rahsia!! huhuhu...

so, nk share lah ngn kowg koleksi brg2 playez yg aku sempat kumpul wat mase skg nie..insyaAllah, aku akan tmbh koleksi playez aku..huhuhu...cayok!!! cayok!!!

ni lah 1st brg playez yg aku beli..kasut n selipar....
tp selipar tu dah jahanam..kasut pon dah hidup segan mati tak mau!! huhuhu
nmpk sgt kasut bru nie..hahaha....


tu baru kasut..skg baju plak kay...nk akte aku byk baju playez..tak lah sgt..bese2 jer..huhuhu....aku suke beli baju playez yg pattern nyer same, tapi kale len...SEBAGAI CONTOH....tgk bwh..

putih

hitam
coklat plak...


so...tgk pic2 kat atas pon leh tau aku minat ke tak playez nie....aku mmg suke mcm tu..beli bende yg same, kaler jer len2..suke wat koleksi peribadi...ok2...tak abih ag..nk share pic2 koleksi playez aku ag..nk tgk tak?? tak kire...kene tgk gak..(paksa ni...) hahahahaha...
baju playez ag....
ni lah tshirt playez....ok lah..simple..n nmpk cute..huhuhu
ni cardigan playez aku...tp dah lusuh dah kale nye skg..
kene beli baru...yeeeehaa!!!! huhuhu...




ok...ok...mase tuk tayang baju dah tamat..eh..bukn tayang kay...saje jer nk kongsi koleksi ngn kwn2..huhu..
ok, tgk beg plak...hahaha...tapi beg tak sempat wat koleksi ag...baru sempat beli 1 jer...COMING SOON...insyaAllah...
ni lah beg tu...beg ni besa tau...BUKTI nyer????
tgk bwh.....
igt muat badan monkey jer....TAPI......
muat masuk sume sekali...buku2 n pencil case aku pon muat tau..
besa kan?? beli lah beg playez...huhuhu.
dah mcm promoter lah plak...

itu lah brg2 kesukaan aku..merangkap brg2 keSYGan aku..huhuhu...tak leh lah tunjuk sume..nt tak larat kowg nk scroll  ke bwah...tu je tuk entri PLAYEZ GIRLS...jumpe kat post len plak kay...DAAAAAA......

0 comments:

Post a Comment

Komen anda dihargai.