Followers

Saturday, December 18, 2010

~ tiada LAMA, tiada BARU ~

hehehe...tak tau nk ckp ape...sebb leh gelak je bile tgk pic lame2 nie..tyme dolu2, rse diri ni yg pling cute+lawo, tpi bile skg ni tgk pic dolu2..rse nk gelak guling2 jer..hahahaha..kelako2...nk cite pon malu..tp tu lah..xde yg lame, xde lah yg baru...ceh..ceh..ceh..


ni sume slh gobok bru, lau bukn sebb die, aku xyah lah kene punggah brg2 kat bilik nie..n lau bukn sebb gobok, aku xjmp lah pic2 lame2 aku..hehehe...KELAKO..KELAKO...kan...dah kuwa loghat dah ni..hehehe..tu nk menunjukkn bhw, pic2 yg akan aku share ngn kowg, mmg kelako k...JGN GELAK..amaran keras nie..huhuhu


ni mak kpd ibu aku...sng cite, opah aku..
ANSON BINTI SUTAN DAIT

tyme ayah nikah ngn ibu..tyme ni aku tak de ag kan???
hahahahahahah....

mcm tak caye je bile tgk pic nie...awat aku mcm tu???
hehehe..kakak aku??? lalalala....

SPEECHLESS......
zmn ni msti aku rse aku pling cute..hahaha...

WINDU ngn rmbut pjg aku...
dpt kah kembali???

huhuhu...tu lah ant pic2 yg aku nk share ngn kowg..byk ag..tp cukup kot...ermm..jgn gelak byk2 sgt k...babab kang....bye...jumpe kat post len plak kay..DAAAAA.....

2 comments:

  1. hehe...senyum simpul tgk gambo2 nih...

    ReplyDelete
  2. tau tak pe..huhuhu..nt iera letak pic kak intan baru2 kawin kay...slim gitu...

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.