Followers

Tuesday, January 4, 2011

~ HEPI NEW YEAR ~

HEPI NEW YEAR...
huhuhu...hope tak terlmbt ag nk wish..bz ngn persiapan nk msuk uitm...
skg ni dah selmt pon msuk uitm..alhamdulillah...dah sem 5 dah aku...sem depn leh g praktkal...insyaAllah...


soo..ape yg aku nk cite kan???
byk bnd nk cite..tp nk cite mlm new year dulu lah...:-)


mlm new year aku n KEKASIH @ KAMU...n kwn2 (dayah n awis n anak sedara awis)..plan nk g mkn seafood kat Bagan Lalang..ermm..jauh gak lah..nk tertydo2 aku duk dlm kete..rse nk balik ipoh jer perjalnannya...tq kat KAMU bab drive pegi n balik..(tggu syg dpt lesen plak yer..nt syg drive..insyaAllah..huhu)..


dah smp kat kedai itu...ermmmm...ramai nyer owg..ader ke tmp nk duduk nie???
servis pon lmbt lah skit bab owg ramai..mlm new year la kate kn..ag pon kt seblah meja ktwog tu...ader bape buah fmly ntah tgh mkn...uisshhh..reunion famili kot..huhu..


KAMU n awis bertggungjwb memilih lauk pd mlm itu...yg ag 3 owg..menanti di meja mkn dgn penuh debar...
ape jua yg dowg order..akan kami telan dgn rela hati..:p


bese lah...bile dah ramai owg, lmbt lah mknan nye smp.kami yg dah mmg kelaparn tggu..tggu..n terus tggu...
aku pon order lah otak2...tau otak2..bukn otak owg tu tau..:-)

cicah ngn kerang bakar..
terbaeeekkk.....

Otak2....
nmpk mcm btk otak tak?? hehehe....

lapar nyer kami...hampir licin sume lauk..
lalalalala.....

ni lah PEPAHAT @ PAHAT...
sedap....rase lah....

dayah n awis...

cinta ati ku...

anak sedara awis.
(amek pic sorok2..ni lah hasil nyer..:p)
kesimpulannya...puas ati lah gak mkn kat situ...sotong goreng nyer besa2..best2...
otw balik jer..sume ngntok..yelah..perut sume dah penuh..aku yg agak2 nk lelap ni tahn je mata..cian kat KAMU..drive sowg2...:-)  LURVE U...


so sambutan new year 2011 nie sambut ngn kekenyangan...tyem kuwa kedai tu, ade lah dgr bunyi bunga api..


tapi msing2 dah tak der perasaan nk tgk...kenyang sgt kot..hehehe....

0 comments:

Post a Comment

Komen anda dihargai.