Followers

Wednesday, March 16, 2011

~ camner awak pakai tudung nie??? ~

assalamualaikum wbt.....huhuhu..dah lame tak update blog...windu sgt..lalala
ari ni nk share cite ngn kowg sume..pasal tudung..iyer..aku nie baru jer pakai tudung..tak smp setahun ag...
n alhamdulillah..aku selesa ngn imej aku sekrg...huhu..mcm artis lah plak...

tp bukn tu cite nyer, aku nk share bab ramai sgt owg tny mcm ner aku pakai tudung...antaranye...

  • mcm ner inner ko tak lekat kat dahi??
  • cam ne ko lilit selendang tu??
  • nape aku pakai selendang tak kemas mcm ko??
so, kat sini aku nk jwb lah persoalan2 tersebut..hehehe...

  • inner aku tak melekat kat dahi bab aku dah tetas skit bahagian belakang inner tu...aku pon tak leh pakai inner yg melekat kat dahi..nt muka aku nmpk mcm bola...bulat mcm bola2 api...hehehe....
  • selendang plak..aku lilit ikot dan aku jer..mane yg aku rase ok, aku lilit jer....aku wat sebelah pendek n sebelah pjg, then yg pendek aku lilit kn kat leher tapi biar ader lebih tuk tutup dada...yg pnjg aku bawak ke ats kepala n pin kat sebelah pipi kiri....(mesti tak faham bab tak der pic...nt aku letak pic kay)
  • kemas ker??? hehehe...aku pakai tudung bese2 jer..tak lah kemas sgt..cume b4 nk pin tudung kene tarik elok2 lah...leh jer tarik ketat2...tapi takut tak selesa plak..aku kdg2 pon rse nk tercekik bab ketat sgt tdung yg lilit kat leher..hahahaha...

ni lah rupe bile dah pakai inner n tudung...
ngeh..ngeh..ngeh...
ni lah rupe inner yg kene tetas tu..



p/s:- aku selalu view blog2 yg ade tunjuk care pakai tudung..dari situ lah aku belajar..hehehe.....

0 comments:

Post a Comment

Komen anda dihargai.