Followers

Thursday, March 17, 2011

~ cantek nyer DIA ~

assalamualaikum wbt....ari ni busan...yelah..seharian tak de kelas..hehehe..keje byk tapi tak tau nk wat ape....
so, tgk dari entri mcm best tak?? lalalala...kegedikan aku dah mula terserlah.....

so entri nie aku nk share pasal cantek...bukan keCANTIKan yg aku ade, tapi pendapat aku...aku cantik?? cantik ke aku?? hehehe....

aku suke tgk gurl yg cantek2...yg pandai make up...ermm..sape tak suke tgk bende cantek kan?? begitu lah juga aku...kdg2 aku nk jadi mcm mereka...yelah...pandai make up....pandai bergaya..tapi tu lah...aku rase aku mcm tak sesuai jer tuk sume tu...hehehe...

tapi make up pon, aku suke lau make up tu simple jer..tak suke lah tebal sgt mcm burung antu..aku pon takut..hehehe...

mcm2 bende yg kite dgr bile tgk gurl make up over2 ckit...nt ade lah mulut2 yg ckp...nt kawin tak der seri lah..bile buang make up muka buruk lah...lawa sebab make up jer...cube tak make up..n mcm2 lagi lah...2 sume bende bese kite dgr..kan??

pada aku plak, aku mmg suke bab2 solek2 nie..tapi wat mase skg, aku lebih suke kuwa pakai bedak jer..lalala.....bedak yg mampu menutup kesan jerawat yg m'buak2 kat pp aku nie..lalala......

so tak payah pk2 nk pakai foundation, n mcm2 ag...aduhh....byk nyer bende nk pakai..hehehe....

aku rase last aku make up beriya pon tyme menari2 dulu kot...ehem..ehem..aku menari?? hehehe...
jgn tak caya....dulu aku penari Citrawarna ok..lalala..sekrg dah bersara...hahaha...nk jadi wartawan plak..insyaAllah......

ni tyme dinner kat politeknik...
ermm...tyme ni pon aku make up.....
tgk lah pp...aduhh...berkilat2...
malu wei.....

skg ni aku lebih suke mcm nie jer..
pakai bedak n eyeliner..
dgn hrapn bile pakai eyeliner tu, mata aku nmpak beso ckit..
ermmm..tapi same jer...hehehe...

ni latest punyer..tyme shooting part 5...
make up, tapi tak tebal sgt...
skill make up tyme menari dulu dah mula pudar......

ni lah aku.....
pp still nmpk kesan jerawat ..even dah pakai bedak...haha....

nota kaki:- tak kisah lah kowg make up ke tak, asal kn kowg tau sape diri kowg...lau nk ikot kan ckp owg len, mmg kite jer sentiasa slh..so....ape2 pon yg kowg wat, bia lah bende tu tak memudaratkn kiri kome yer....

TQ kerana baca entri nie!!!!
SAYANG anda SUME.....

0 comments:

Post a Comment

Komen anda dihargai.