Followers

Monday, April 25, 2011

~ SETAHUN sudah ~

Assalamualaikum...
pagi2 nie aku tengah mentelaah buku lagi..pagi nanti ader final test...huhuhu..
then classmate2 nak discuss nak wat BBQ sebab sem ni ialah sem last kami..
tu yang aku lomah tu..yelah..dah kate pon kali terakhir..kompom2 lah sedih kan?? bile dah sedih kompom2 lah nangis...huhuhu..tak sanggup aku nak hadapi semua tu...
tapi apa kan daya..aku terpaksa..lalala..

ok2..emok dah jauh melalut....ari ni..25 april 2011, genap setahun aku bersama si dia...ceh ceh ceh..
gedix jer bunyi nyer kan?? hahaha..

so tak celebrate beriya pon sebab aku banyak keje nak buat..dan si dia memahami..
kami keluar makan jer..lalala....apee pon tak boleh..huhuhu..(pengaruh maharaja lawak ni..)

hehehehe..
tak der beli kek..
big apple pon jadi lah....

aku mcm biasa..
menggedix kan diri..
hahaha....

lurve him so much..

tq 4 everything B....
CORET- CORET :-

  • kami ke Jusco Bukit Tinggi Klang..tinggi ke tak?? boleh lah..:p
  • jalan2..tak tgk wayang sebab tak der cite best...busan...nak tgk RIO ...tapi igt plak si dia kate..."no more cartoons"....:p
  • then g makan....before balik beli big apple plak...sampai shah alam makn ayam penyet plak..iyer..percaya lah..KAMI mmg kuat makan..:p
  • semoga hubungan KAMI ini berkekalan..dan aku tak akan pernah jemu bersyukur kepada NYA kerana mempertemukan kami....alhamdulillah....

TQ sudi BACA
LURVE, EMOK:))

nak sambung baca buku plak...huhuhu

4 comments:

  1. selamat ulangtahun..
    semoga kekal ke akhir hayat..:)

    akak follow sini..)

    ReplyDelete
  2. kak diana...tq so much...
    emok nk follow akak juge :))

    ReplyDelete
  3. wah ! suka entry ni. ada itu donut big apple ! NGEEE , tetiba teringin ;)

    ReplyDelete
  4. CB tringat aper?? cer cite cer cite...:))

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.