Followers

Wednesday, April 27, 2011

'TEAM BOLA FEVERET AKU'

Fad Ali
klik lah lau nak join...
hadiah kelihatan menarik..huhuhu...

(betol ke aku nak join ni?? emok boleh!!!)


Assalamualaikum...
TQ kat Fad Ali sebab sudi ajak emok join contest nie..
even masih blur-blur ag nak tulih aper..
hehehe...

ok...balik kepada niat asal..nak join contest...
team bola yang emok pilih...ialah..jeng..jeng...jeng...
VALENCIA....
sebab:-
kerjasama antara team dorang sangat kuat...
pastu mereka ni tak mudah mengalah...mane emok tau???
sebab tiap kali kalau lawan..dorang mesti gasak habis- habisan...
aper?? team lain pon same??
tak lah..VALENCIA ag hebat !!!! huhuhu...
tgk logo nya..hebat kan?? 




lepas tu Fad Ali suh pilih salah satu pemain feveret ek??
emok pilih....lalalalala....

JUAN MANUEL MATA
nape emok pilih die???
sebab dia seorang striker/ winger yang bagus...
dia ader teknik dribble (menggelecik) bola yang baik dan bagusssss....
dia juga menjadi NADI penggerak team nie dan 
banyak buat cubaan untuk menjaringkan GGGOOOLLLLL!!!!
teknik dan kebolehan yang di ada juga lah yang membawa team VALENCIA ini ke kelompok ke tiga teratas.......

ni lah rupa nye..
emsem kan??
mata lawa macam kucing...huhuhu..:))
gatai nnaaaa.......

so sape2 nak join contest nie...di ALU- ALU kan....
singgah lah ke blog Fad Ali nie...
SEMOGA BERJAYA.....

nota kaki:- neves plak nak bagi link kat blog Fad ..huhuhu.....

2 comments:

  1. Assalamualaikum hamba ALLAH S.W.T

    semoga berjaya

    ReplyDelete
  2. TINA...waalaikumussalam....
    terima kasih byk2...

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.