Followers

Friday, July 15, 2011

~ emok digelar SIFU..eeee...tolonglah !!! ~

Assalamualaikum....chop chop..nak wish hepi besday kat kawan kepada BF aku..lebih dikenali sebagai AIN ABOTE...HEPI BESDAY AIN yang GEBU...semoga pjg umur dan dimurah kan rezeki....

malam besday ain tu, aku dan besday gurl ni ade lah komen2 kat pesebuk..nak hilang kan busan..selain tu, pesebuk kan aktiviti wajib..lau tak wat rase tak leh nak makan...*poyo ko yer..sebelum ni laptop ko masuk virus, sebulan lebih ko tak on9, boleh plak...(kate2 tuk diri sendiri)

pada mlm tersebut aku sgt berbgga tgk gambar profile ain..mane taknyer, die dah pandai pakai pashmina tau!!! b4 ni die ade tny aku mcm ne aku pakai shawl, tapi aku tak sempat nak ajor...huhuhu..

walaupun tak sempat nak ajar..ain gelar kan aku SIFU !!! series...tak caya...tggu jap..nak tunjuk kan bukti, dalam kurungan, nak bangga plus kembang2kan hidung...hahaha...


ish..ish...dah lah kate aku sifu..kate aku cantek ag...kombinasi yang dicari2 oleh seorang wanita..*mintak lempang laju-laju...:))

p/s:- tak jemu-jemu tgk video tutorial pakai shawl...

0 comments:

Post a Comment

Komen anda dihargai.