Followers

Saturday, July 16, 2011

~ entri hidung KEMBANG ~

Assalamualaikum....ini series, tyme aku taip entri nie..hidung aku mmg sedang kembang kuncup..kembang kuncup..selain daripada sebab bedak sejuk yang menerpa masuk ke lubang hidung aku nie..ade sebab lain yang wat hidung aku kembang...aku taip ape tadi?? bedak sejuk kan?? yelah...tak kan badak sejuk plak...:))

memang hidung aku kembang?? tak cukup kembang ker?? hehehe...biadap nie...hidung aku bukan kembang..cume kurang mancung kay...diulang..kurang mancung...huhuhu....

bukan saja2 aku nak kembang kan hidung aku...tapi ada sebab...nak tau.....tengok gambar bawah nie...lalalalala....*hidung yang masih kembang....


hahahaha....tak jeles kan?? ini bukan direka..tapi betol2 kejadian....*cute ker?tak lah..bese2 jer....ayat gedik..rase nak tembak kat pipi jer..hahaha..

ape2 pon, terima kasih kepada gerangan yang memuji aku cute....tak kisah lah korang setuju dgn die atau tak..yang pasti malam nie hidung aku kembang dgn pujian die...korang?? adooo??? :))

p/s:- kembang kuncup kembang kuncup......:))

1 comment:

  1. untung la ade org puji.
    hehehe. :)
    new follower at blog. :)

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.