Followers

Sunday, August 7, 2011

"sape nak header free by cik tempe"


Cik Tempe tinggal kan jejak dekat blog aku..*teruja tau*
teros aku terjah blog CIK TEMPE
seronot nyer...Cik Tempe nak bagi header free lah kat 10 yang bertuah..
aku nak mencuba nasib..
mana tau blog picisan aku ni mendapat tempat di hati CIK TEMPE

sebelum itu, saya dengan ini ingin mengeTAG SHA MYHEART

apa yang nak letak dekat header??
iera tak kisah, header comey cam Cik Tempe nye pon ok..
ada nama
Iera Zakaria
lepas tu nak letak link blog iera
"http://jasiera.blogspot.com"

andai kata Cik Tempe nak guna kan gambar iera
iera nak pertaruhkan gambar yg control ensem nie..huhuhu..


mari lah kita bersama- sama memeriahkan lagi pencarian 10 bloggers yang bertuah ini yer..
kepada sape2 yang nak join tu leh lah gi kat SINI
lau nak tau lebih lanjut, leh lah tanya dekat CIK TEMPE...

iera:- semoga belog picisan ini ada tuah tersendiri...Gud Luck tuk diri sendiri!!!


4 comments:

  1. TQ sudi letakkan dalam bloglist.
    buat entri boleh?

    jom masuk pencarian bloglist
    http://sha-myheart.blogspot.co​m/2011/08/heart-to-heart-jom-m​asuk-bloglist-sha.html

    ReplyDelete
  2. sorry sebab tak bace entri sebab terleka tgk pic die...alaa comelnyee

    ReplyDelete
  3. @Pak Pis...iera ke yg comey??? huhuhu...

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.