Followers

Friday, November 28, 2014

SEBAK!!! Normal Bagi Seorang Bakal Pengantin?


13 hari lagi...errrmm...pagi tadi dapat wassap Kak Su dari Butik ASTANA ANDAMAN...Kak Su ni aku tau dari kawan aku kat Kuala Selangor jugak...serius...servis memang tiptop...sape-sape yang duduk area Kuala Selangor tu boleh la contact Kak Su...:)

errmmm...bila dapat wassap macam tu...tetiba macam sebak...ke memang macam ni perasaan seorang bakal pengantin? rasa sebak sangat.....mungkin sebab tau semakin dekat nak menamatkan zaman bujang kot...hihi...macam tak percaya...macam tak percaya yang aku bakal jadi isteri orang...tapi tu la...nak percaya atau tak..itulah yang bakal terjadi....

semoga segala perancangan berjalan dengan lancar....amin....

lepas tu..adeehhh..awat eh?? rasa sebak je hari ni...pantang silap sikit..senang beno air mata bergenang...kenapa ek? memang macam tu ek perasaan seorang bakal pengantin? korang yang pernah berkahwin tu...cer cerita kat aku..memang macam tu ek perasaannya? kalau korang pon macam aku..kira tak pelik la aku rasa sebak kan? hahahahaha....

tetiba teringat panggilan hangit kat Hot FM tu..."u tak tau ke perasaan seorang pengantin?"...

ada yang kata waktu sekarang ni elok abiskan masa bersama ibu dan ayah...aishh..macam la lepas kawen aku taleh balik umah ibu ayah...hikhik... :)



5 comments:

  1. Hehee.. Nak kawin memg camtu. Perasaan campur-baur pastu gelisah tak tentu arah nape ntah kikiki.. Takpe nanti Ok, Mahirah.. Selamat mendirikan masjid eh :) nak siap dah tu, lagi 13 hari tinggal nak letak kubah je hehee

    ReplyDelete
  2. marlina!!!! tq yer...jemput dtg nanti...kat kuala selangor :)

    ReplyDelete
  3. bestnya...awak sebab kite teruja..hihi

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan segala urusan. nak ceriita lebih2 tak dop pengalaman lagi :)

    ReplyDelete
  5. follow blog cik anggur dan like facebook page cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.