Followers

Wednesday, February 17, 2016

Berkhatan Bayi Perempuan...



Alhamdulillah...7 Februari 2016 aku dan Incik Suami bawak Maima ke Klinik Pusrawi,Jalan Ipoh untuk sunatkan dia...da besar da anak ibu ni...

Incik Suami dah call klinik tu sebulan sebelum nak pergi...kira masa tu Maima baru tiga bulan...sebab memang plan Maima empat bulan nak bawak pergi sunat terus...mykid pon dah dapat, so senang la sikit urusannya...

Sehari sebelum nak pergi kena call...pagi pada hari nak pergi pon kena call..bukan apa, nak pastikan ada doktor perempuan tak untuk proses sunat tu...

Bayaran dalam rm40 (selepas digenapkan)...tak sampai seminit pon proses sunat baby perempuan ni...tak sempat aku nak duduk nurse da panggil kata da siap...

Ehh...siap da? Aku pegi kat Maima...die tengah tersengih tengok aku dan abahnya...hihi...lawak la anak ibu ni...ibu neves, awak boleh sengih plak...

Doktor bekal kan ubat kuning...kalau berdarah, letak je ubat tu...alhamdulillah...Maima ok...siap sengih2 lagi...i love u,anak!!!

Alhamdulillah...selesai bab nak sunatkan Maima...taknak lengah2, takot lupa...hihi...

muka sebelum sunat...
muka baby...muka manja...
muka selepas sunat...
muka kakak kakak...hahaha...


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Komen anda dihargai.